Wednesday, December 15, 2010

Lazac konyakos mártásban

Reggeli teám
Ma is főztünk Timmel. Lazac szeletet kb. 5 percig a sütőben sütöttük max. gril fokon, párolt zöldségeket ettünk hozzá, nagyon pici krumplit egészben héjastól, kb 3 db-ot, sok zöldborsót és karfiolt. Már megint a szósz volt a lényeg.
Konyakot tettünk tejszinbe abba kb. vegetát, borsot, sót, citromlevet, pici cukrot, talán mást nem.
Felengedtük húslével (amit a maradék kacsából főztünk még tegnapelőtt) És sűrűre főztük. Enyhén sárga lett, jól mutatott benne a rózsaszín lazac szelet, a zöldborsók a fehér karfiol és a héjas krumpli.
Nagyon finom volt!!
Hivtak a csajok az Old Lodge-ból, épp hazamentek tegnap 2 hét után. Jó lenne velük csavarogni a belvárosban, meg este a konyhában bandázni.
Hétfőn már ott vagyok én is.
Nem bírom ezt a szürke időt!!Eszemben sem volt ma kimenni, bár hiányzik a friss levegő és egy nagy séta.

No comments:

Post a Comment